کارگاه آموزشی آشنایی با تکثیر و پرورش تجاری ماهی آنجل (فرشته ماهی آب شیرین) برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی انجمن علمی ماهیان زینتی ایران، این کارگاه آموزشی با همکاری معاونت ترویج و انتقال یافته های علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و با حضور جمعی از علاقمندان، بهره­ برداران و تولیدکنندگان ماهیان زینتی در تهران برگزار شد. دکتر شهرام دادگر رئیس انجمن علمی ماهیان زینتی ایران در این رابطه افزود این کارگاه آموزشی با هدف آشنایی کامل علاقمندان و تولیدکنندگان با مباحث و قواعد مربوط به اکولوژی و زیست شناسی، بیوتکنیک تکثیر و پرورش، احتیاجات غذایی، بیماری های رایج و همچنین بررسی هزینه و منفعت در تولید تجاری این گونه محبوب و پرطرفدار آب شیرین برگزار شد. وی افزود: به جهت اهمیت برگزاری این کارگاه آموزشی به صورت کاربردی و لزوم انتقال مسائل و مشکلات پیش روی تولید این گونه زینتی در کشور، مدرس این کارگاه از میان یکی از بهترین تولیدکنندگان تجاری این ماهی در کشور انتخاب شد که ضمن دارا بودن تحصیلات عالیه دانشگاهی در رشته شیلات، برای دو دوره پیاپی حائز رتبه تولیدکننده برتر استان تهران گردیده بود. رئیس انجمن علمی ماهیان زینتی ایران در پایان از تمامی فعالان و تولیدکنندگان تجاری ماهیان زینتی در کشور دعوت کرد در برگزاری رویدادهای علمی و آموزشی مختلف، با این انجمن همکاری نمایند تا ضمن بومی سازی دانش و تجربیات آنها، نسبت به شبکه سازی صنفی تولید ماهیان زینتی در کشور به صورت تخصصی گام های عملیاتی برداشته شود، تا شاهد رونق تولید، اشتغال پایدار و انشااله صادرات مطلوب این عرصه باشیم.





اخبار سایت | ارسال نظر: 0 |  نسخه مناسب برای چاپ

کپی رایت سایت ...